op zoek naar een gezonde actieve leefstijl die bij jou past?

Mag ik je voorstellen aan:

Anouk van Kessel

Sporter in hart en nieren met haar enthousiastme krijgt ze iedereen in beweging. 

Zij zal de sportworkouts op maandag gaan verzorgen. En de deelnemers inspireren wat de combinatie voeding en sport kan betekenen voor jouw doelen. Met name in je energiebalans. Sinds ze het Herbalife ontbijt toegevoegd heeft aan haar actieve levensstijl, stond ze al fitter op, meer energie verdeelt over de dag! En haalt ze hierdoor meer resultaat uit haar sport prestaties!

In een maand tijd fitter en meer energie! Geen dipjes meer.  Met nu de Focus op een fit en sportief lichaam.

Mag ik je voorstellen aan:

Anne van Kasteren:
Ervarings deskundigen bij het nastreven van doelen in combinatie met lichamelijke klachten. Hoe ga je om met pijn en tegenslagen, hoe leg je de focus op voeden van je lichaam zodat je lichaam weer in een afslankfase kan komen.. 

Zij zal de presentaties op donderdag verzorgen en de deelnemers inspireren met haar verhaal en resultaat: in 7 maanden tijd 14 kilo lichter en minder lichamelijke klachten. Ook zal deze sportieveling de sport workouts aanbieden.

-14 kilo afgeslankt in 7 maanden tijd, Meer energie minder klachten

Mag ik je voorstellen aan:

Judith Smits:
Ervarings deskundigen in het nastreven doelen. Zelf 2 jaar geleden met deze cursus gestart en nu 27 kilo blijvend kwijt. Met als resultaat meer levenskwaliteit en de droom om andere mensen hiermee te inspireren!

Zij zal de presentaties op maandag verzorgen en de deelnemers meer leren over HOE je een gezonde actieve leefstijl blijvend kunt toepassen in JOUW leven!

27 kilo blijvend verloren in 2 jaar tijd. Met nu de Focus op gezond en fit oud blijven!

Mag ik je voorstellen aan:

Kim Gudden
Ervarings deskundigen in het nastreven doelen. Zelf 5 jaar geleden gestart met het aanpassen van haar gezonde actieve leefstijl. Als sportinstructeur betekende dit een betere balans tussen voeding en bewegen. Voeden i.p.v. vullen. Met als resultaat veel minder lichamelijke klachten, dagelijkse stoelgang en in totaal 10% vetpercentage minder. 

Zij zal de presentaties op maandag en donderdag verzorgen  en de deelnemers meer leren over HOE je een gezonde actieve leefstijl blijvend kunt toepassen in JOUW leven! Daarnaast zul je van deze sportieveling ook de sporttrainingen krijgen.

Betere balans tussen spier en vet%. Sterker, gezonder  en fitter lichaam.

* Alle resultaten zijn behaald door het aanpassen van de leefstijl. Door het maken van gezonde keuzes, het toevoegen van bewegen met daarbij de aanvulling van de producten van Herbalife Nutrition als ondersteuning bij hun persoonlijke doel.

Meld je aan via de aanmeld knop en vraag om meer informatie.