MEGA FAMILY FITCAMP 4.0

Dames en Heren het is weer zover. De nieuwe editie van de MEGA FITCAMP staat voor de deur, deze keer wel een hele speciale. De MEGA FAMILY FITCAMP. Nu hoor ik u denken, wat houdt dat dan weer in. Wij van Fitcamp veldhoven hebben een missie, 'samenbrengen door sport en spel'.

Nu bent u wellicht al eerder in contact gekomen met Fitcamp Veldhoven. Graag willen we u uitnodigen voor de MEGA FAMILY FITCAMP 4.0. Wij hebben het programma zo gemaakt dat u samen met uw familie en vrienden een leuke ochtend gaat beleven. Pak de sneakers van uw kleuter, roep uw puber naar beneden en trek uw opa achter het biljart vandaan.

Wij houden graag van uitdagingen, dus hebben we een leuke actie voor u bedacht. Neemt u 3 mensen mee dan sport en ontbijt u gratis. 

Wij gaan onze goede voornemens nu in actie brengen. 

 

meer info over de onderdelen waar je je voor kunt opgeven: 

De ouder/kids fitcamp 

De Ouder/Kids Fitcamp is een training die minder intensief is dan de gewone Fitcamp. Deze training is ook uitermate geschikt voor alle leeftijden. OOk wanneer u geen zoon of dochter hebt. De training wordt zo opgesteld dat kinderen vanaf 4 jaar tot 6 jaar mee kunnen doen met hun vader en moeder. Zo kan ieder op zijn eigen niveau sporten en kan heel de familie van jong tot oud mee doen!

De fitcamp

Hier staan we om bekend, onze Fitcamp waar plezier voorop staat. Deze training wordt gesierd doordat er getraind kan worden op ieders niveau. Omdat we deze training leiden met meerdere trainers kunnen we ondanks de groeps grootte iedereen voldoende persoonlijke aandachts geven. De training bevat zowel kracht als oefeningen voor het uithoudingsvermogen.

 

Praktische informatie:

Wanneer: 27 januari

Tijd: 09:30 tot 11:00 inclusief ontbijt 

Waar: De bosbender in Oerle. Nieuwe kerkstraat 60

Kosten: €5,- per persoon inclusief ontbijt 

Aanmelden: let op! meld uw familie afzonderlijk aan en zet in de opmerking dat ze bij u horen.