kennismaken met ons

Iedereen is welkom bij ons van jong tot oud. We hebben namelijk allemaal het doel om gezond en fit oud te worden. Maak kennis en neem een kijkje in onze werkwijze. Dit gaat als volgt:

Stap 1

Meld je aan voor een kennismaking en ontdek de mogelijkheden van Fitcamp Veldhoven.

Stap 2

Je sluit een ochtend of avond aan bij ons volledige programma zodat je kunt zien wie wij zijn, wat we doen en wat we betekenen voor onze deelnemers. 

Onze trainingen starten met een Fit-talk. Tijdens de Fit-talk krijg je iedere week een andere presentatie. Denk hierbij aan thema's zoals:
> Gezonde koolhydraten     
> Sport en bewegen
> Eiwitten                         
> Veroudering
> Vetten                           
> Gezonde keuzes in de praktijk
> Emoties en honger           
> Metabolisme

Hierdoor leer je jezelf en je lichaam beter kennen en krijg je handvaten hoe je deze het beste kunt toepassen in de praktijk. De deelnemers krijgen na de FIT-talk een FIT-check om hun resultaten bij te houden en hun plan te evalueren. 

Na de presentatie volgt een beweegles van 45 minuten, waarbij we met een groep buiten (of binnen) gaan bewegen. Ieder op zijn/haar eigen tempo en niveau. 

Na de training drinken we gezamelijk onze herstelshake, worden mensen in het zonnetje gezet en ontvangt iedereen een tip van de week! 

Stap 3

In onze visie start alles vanuit een ideaal ontbijt omdat deze stap voor ieder doel van groot belang is. Om deze reden krijg je de mogelijkheid om, voor 10 euro, een try-out pakket te ervaren met 6 dagen coaching. Na de try-out heb je de keuze met welk programma je bij Fitcamp Veldhoven gaat starten. 

Stap 4

Programma's : Goed - Beter - Best.
Bekijk welk programma bij jou past. Bij ieder programma krijg je een eigen coach aangewezen.

op zoek naar een gezonde leefstijl die bij jou past!

Stap 1: Kennismaken
Stap 2: Fitcamp experience
Stap 3: Fitcheck + Try out  
Stap 4: Keuze programma goed - beter - best