kennismaken met ons

Iedereen is welkom bij ons van jong tot oud. We hebben namelijk allemaal het doel om gezond en fit oud te worden. Maak kennis en neem een kijkje in onze werkwijze. Dit gaat als volgt:

Stap 1

Meld je aan voor een Fitcamp experience en ontdek de mogelijkheden van Fitcamp Veldhoven.

Stap 2

Fitcamp experience
Je sluit een ochtend of avond aan bij ons programma zodat je kunt zien wie wij zijn, wat we doen en wat we betekenen voor onze deelnemers. 

Ons programma start met een Fit-talk. Tijdens de Fit-talk krijg je iedere week een andere presentatie. Denk hierbij aan thema's zoals:
> Gezonde koolhydraten     
> Sport en bewegen
> Eiwitten                                                   
> Gezonde keuzes in de praktijk
> Emoties en honger           

Hierdoor leer je jezelf en je lichaam beter kennen en krijg je handvaten hoe je deze het beste kunt toepassen in de praktijk. De deelnemers houden elke week hun resultaten en evalueren hun voortgang met de coaches. 

Na de presentatie volgt een sporttraining van 45 minuten, waarbij we met een groep buiten (of binnen) gaan bewegen. Ieder op zijn/haar eigen tempo en niveau. Fitcamp of Fitwalk.


Na de training drinken we gezamelijk onze herstelshake, worden mensen in het zonnetje gezet en ontvangt iedereen een tip van de week! 

Stap 3

Als je wil gaan voor een gezondheidsdoel zoals, meer energie, afslanken, fitheid verbeteren, aankomen, sterker lichaam. Geloven wij in het optimaliseren van je voeding, 

Dat start met het ontbijt. De dag optimaal starten met alle voedingsstoffen is voor iedereen en elk doel belangrijk. Om deze reden krijg je de mogelijkheid om, voor 10 euro, een try-out pakket te ervaren met 6 dagen coaching.

Heb je geen interesse in de persoonlijke coaching middels het ontbijt maar wel in de sporttraining kies je direct voor programma Goed.  

Na de try-out heb je de keuze met welk programma je bij Fitcamp Veldhoven gaat starten. Goed - Beter - Best.

op zoek naar een gezonde leefstijl die bij jou past!

Stap 1: Kennismaken
Stap 2: Fitcamp experience
Stap 3: Intake + Try out  
Stap 4: Keuze programma goed - beter - best

 

Programma's Prijs
Goed (sport) 4,00 per keer (20 trainingen)
Beter (sport + begeleiding) 4,50 per dag (30 dagen)
Best (sport + extra begeleiding) 7,50 per dag (30 dagen)

Stap 4

Programma's : Goed - Beter - Best.
Bekijk welk programma bij jou past. Bij ieder programma krijg je een eigen coach aangewezen.